Vauvan purulelu joka ei kestä puremista. Mitä..?

Liityin jokin aika sitten Vaukirjan jäseneksi ja vastaanotin heidän maksuttoman tervetuliaispaketin. Kyseessä on siis paketti, jonka saa tilattua postikulujen hinnalla, eli se ei varsinaisesti ole aivan maksuton kuitenkaan.

Paketti sisälsi muutaman tuotteen, mukaan lukien vauvalle tarkoitetun purulelun. Tämä erityisesti kiinnitti huomioni ja olikin toiseksi odotetuin tuote paketin kirjan lisäksi, muut tuotteet olivat jo auttamatta liian tylsiä liikkuvaiselle pojalleni.

vaukirjan purulelu vauvalle
Tältä vauvan purulelu näyttää

Pojallani oli jo 6 hammasta ennestään ja lisää oli pian tulossa. Kyseinen purulelu näytti muotoilultaan sopivalta juurikin tuleville poskihampaille, monet purulelut kun eivät sinne kovin hyvin yletä. Ennen vauvan purulelun pakkauksen avaamista lukaisin takana olevan ohjeistuksen, joka näyttää tältä:

vauvan purulelun pakkauksen takaosa
Purulelun pakkauksen ohjeistus

No, tämä pakkaus jäikin sitten avaamatta kokonaan. Puruleluhan on täysi floppi! Kuinka kukaan haluaisi antaa vauvalleen purulelun josta kerrotaan seuraavasti: ”Ei tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön tai lapsille, joilla on jo hampaat.” ? Eipä kuulosta kovin kestävältä purulelulta. Ja mitä pitkäkestoinen käyttö varsinaisesti tässä yhteydessä edes tarkoittaa?

vauvan hampaat

Ilmeisesti tuote ei ollut kovin suosittu tai ehkäpä muusta syystä vaihdettu jo toiseen, sillä tällä hetkellä Instagramissa pyörivä Vaukirjan mainos ei enää kyseistä purulelua sisällä. Luulisi, että kyseinen yritys olisi itsekin tajunnut ristiriidan jo harkitessaan tuotetta osaksi tervetuliaspakettinsa sisältöä.

Tämähän ei onneksi elämäämme hetkauta suuntaan tai toiseen, vauvan puruleluja onneksi löytyy muitakin, kestäviä sellaisia. Pidättäydyn jatkossakin erinomaisiksi todetuissa Ainu MAM -puruleluissa.

vauvalle on tulossa hampaita

Tästä opin kuitenkin sen, kuinka ehdottoman tärkeää on lukea jokainen ohjeistus ja lippulappunen joka lapsille tarkoitetuissa tuotteissa on mukana. Ei sillä, etten niitä siis lukisi – tämä vaan oli erinomainen muistutus siitä.

Antaisitko sinä vauvallesi kyseisen purulelun?

2 vastausta artikkeliin “Vauvan purulelu joka ei kestä puremista. Mitä..?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.