Kuin pala taivasta

Tiedätkö sen tunteen kun vauvasi nukkuu läpi yön heräämättä? Saat nukkua lämpöisessä sängyssä peitto korvissa iltamyöhäisestä aamuun asti. Kuulostaako tutulta? Ei minustakaan.

vauva nukkuu yöunilla

Sen jälkeen kun rakas poikani syntyi, en ole nukkunut kunnollisia yöunia ollenkaan. Hän nimittäin heräili 2 tunnin välein aivan syntymästään saakka. Sitäkin ennen ehdin nukkua melko hyvin vain noin kuukauden verran, silloinkin iso raskausvatsani häiritsi ja pissalla sain ravata jatkuvasti. Eli olen nukkunut oikeasti kunnolliset yöunet joskus keväällä 2016. Jep, ei naurata yhtään.

Sen jälkeen kun poikani siirtyi nukkumaan erilliseen huoneeseensa 6 kuukauden iän korvilla, jouduin olosuhteiden pakosta käyttämään sukkia nukkuessani. Mietit varmaankin miksi? Koska öisin tulee monta äkkilähtöä poikani huoneeseen, eikä minulla ole aikaa ruveta laittamaan mitään sukkia jalkaan, saati etsimään niitä pimeässä huoneessa. En myöskään halua havahduttaa häntä unesta jalkojeni äänillä joita kuuluu lähes aina kun tepastelen paljain jaloin parkettilattialla.
Uskon, että monet varmasti voivat samaistua tähän samaan tunteeseen, kun nukutat lasta keskellä yötä useamman tunnin ja kun vihdoin ja viimein saat hänet nukahtamaan, eikä hän edes havahtunut laskiessasi häntä sänkyyn – kaiken pilaakin jaloista lähtevä ääni kun yrität hipsiä mahdollisimman hiljaa pois hänen huoneestaan. Eikö olekin ärsyttävää?
Olen lähes 5 kuukauden ajan jo unelmoinut nukkumisesta ilman sukkia, enkä olisi ikinä aikaisemmin ennen lapsia edes arvannut että jossain vaiheessa elämää sukat kuuluisivat vakituiseen yöarsenaaliini.

Tietysti joskus mielessäni ovat käyneet myös muut vaihtoehdot kuten tossut, mutta aina ajatus on tuntunut liian mummomaiselta.
Kuitenkin saadessani mieheltäni joululahjaksi Luin Living Cosy kylpytossut, olin aivan myyty! Ja minulla heti välähti ensimmäisenä: minun ei enää tarvitsisi nukkua sukat jalassa!

Siitä asti tossut ovat olleet jalassani lähes 24/7, niin päivisin kuin iltaisinkin. Tossujen materiaali on mahdottoman pehmeää ja miellyttävän tuntuista laadukasta puuvillaa eikä se myöskään hiosta jalkojani. Kylpytossut voi myös pestä pesukoneessa. Virallisesti tossut ovat tarkoitettu kylpytossuiksi, mutta olen todennut jalkojeni ansainneen pientä hemmottelua sukkarumban jälkeen.
Nyt yöheräämiset eivät tunnu läheskään niin inhottavilta kun saa sujauttaa jalat ihanan pehmeisiin tossuihin ja tepastella kepein askelin poikani huoneeseen herättämättä häntä!

En uskalla edes ajatella, miltä heidän muut tuotteensa tuntuvat iholla!

Tossuista hurmioitunut äiti
luin living kylpytossut

PS. Luin Living on muuten täysin suomalainen yritys, siitä iso plussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.