Äidiksi siunattu

Kolme vuotta sitten, 2.8.2016 klo 02:02 minusta tuli äiti. Sitä tunnetta en unohda koskaan, miltä tuntui saada syliin se pieni niin odotettu käärö, joka kutsuisi joskus minua äidikseen. Tuo pieni käärö, joka kouli minusta ehdoitta rakastavan ja suojelevan ihmisen sillä sekunnilla, kun tunsin hänet rinnallani. Rakastuin ensisilmäyksellä kun näin hänet, hänen suloiset silmänsä ja pienen mutrusuun. Tuo pieni käärö oli tyttäreni, jota 9kk ajan kannoin sisälläni, välillä epäuskoisena siitä, että minusta oikeasti tulisi äiti, vihdoinkin!

raskaana

Vaikka tie äidiksi ei ole ollut helppo, vielä vaikeampaa on ollut olla äiti. Sellainen äiti, joka haluaisin lapsilleni olla, jonka he mielestäni ansaitsevat. Muistan varmaan ikuisesti ne monet epätoivon hetket, kun uni oli vähissä ja usko itseen äitinä oli pohjamudissa. Tuntui välillä, etten osaisi yhtään lukea lastani, kun en juuri sillä hetkellä tiennyt miksi hän itkee ja teenkö jotain väärin. Olin tottunut, että kaikkeen on manuaali, edes jonkinlainen ohjekirja, saatavilla vianmääritys ja selitys. Vaanpa ei ollut vauvalle, äitiydestä puhumattakaan!

Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että minusta tuli äiti ja edelleen olen välillä hieman epäuskoinen, että nykyhetki on juuri minun elämääni. Vaikka välillä arki tuntuu raskaalta, en vaihtaisi päivääkään pois, en mistään hinnasta. En edes halua kuvitella elämääni ilman lapsiani. Tyttäreni syntymä pelasti minut katkeruudelta, surulta ja vihalta – voisi jopa sanoa, että synnyin itse uudelleen samalla hetkellä kun syntyi tyttäreni. Päivä päivältä tyttäreni läsnäolo on muuttanut minua ihmisenä, parempaan suuntaan. En ole ikinä tuntenut suurempaa ylpeyttä ja onnistumista elämässäni, kuin sillä hetkellä kun sain puserrettua lähes 4kg vauvan maailmaan todella pitkän koitoksen jälkeen.

tyttäreni syntymäpäivä

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kiitos rakas tyttäreni, että sain sinut elämääni, saan olla elämässäsi ja että saan olla juuri sinun äitisi! Rakkaudella, ÄITI.

seuraa blogia instagramissa

2 vastausta artikkeliin “Äidiksi siunattu

  1. Itse myös pienen pojan äitinä ymmärrän niin mitä tarkoitat, se on tunne johon ei voi valmistautua ja vie täysin mukanaan ♥️ (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.