Hulluutta on monenlaista

Tuntuu, että pää hajoaa tämän koronaviruksen myötä. Miten hemmetissä on mahdollista välttää kaikkea kontaktia muihin ihmisiin kahden pienen lapsen kanssa? Istumalla kaikki päivät visusti asunnossa neljän seinän sisällä? Käymättä lainkaan ulkona? Ja millä selität sitten lapselle, ettei leikkipuistoon voida mennä, eikä yleiselle leikkipaikalle voida jäädä juuri nyt leikkimään? Entäpä sen jälkeen, kun on juuri nähty muita lapsia siellä leikkimässä?

lapset leikkimässä

Viikonloppuna kävimme ulkona ihan vain kävelyllä kun oli kaunis sää ja kaikkea. No, siitä oli riemu kyllä kaukana kun ihmisiä oli ulkona sillä samalla asialla kuin sieniä sateella! Fillarit vilisivät joka suunnasta kun samalla yrität katsoa lasten perään, etteivät vahingossakaan juokse pyörien alle tai törmäile muihin ulkoilijoihin, JA etteivät mene liian lähelle muita ihmisiä. Tuossa on kyllä täysi työ ja samalla ilo ulkoilusta kaukana. Noina hetkinä tuntuu, että tekisi oikeasti mieli vaan linnoittautua neljän seinän sisään ja antautua kohtalolle. Sittenpä ongelmaksi koituvatkin seinille hyppivät pienet uhmailijat, jotka ovat turhautuneet ulkoilman puutteeseen. Voiko tässä sodassa edes voittaa?! Tuskinpa vaan.

ulkoilu lasten kanssa

Kyllä minä kadehdin niitä perheitä, jotka asuvat syrjässä ja joilla on se oma piha. Minä kun luulin, että me asumme tarpeeksi syrjässä, sillä useinkaan täällä ei ihmisiin edes törmää, ainakaan kovin moneen, paitsi tietysti nyt. En halua edes kuvitella millaista se on niillä alueilla, joilla on vilkasta jo noin muutenkin. Pitäisi varmaan ottaa ensi kerralla vuoronumero ulkoilua varten.

Ja by the way, jos lapsi aivastaa tai vähän yskähtää, se ei heti tarkoita sitä, että hänellä olisi koronavirus. Kunhan vain mainitsin!

tue blogia seuraamalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.